Onze aanbiedigen!

Nederlands English - United Kingdom
 

Wij krijgen teveel apparatuur opgestuurd op een verkeerde wijze. Bijvoorbeeld:

  • los in de doos
  • een te kleine doos
  • zonder afzender

Hieronder willen wij graag een aantal adviezen geven hoe een apparaat op te sturen:

  1. Zorg dat het apparaat nooit los in de doos ligt en/of heen en weer kan schuiven.
  2. Wikkel noppenfolie om het apparaat, en bij gebrek daaraan, wikkel 1 of meerdere handdoeken of badlakens om het apparaat heen. Deze krijgt u uiteraard weer retour wanneer het apparatuur retour wordt gestuurd.
  3. Zorg ervoor dat u een doos kiest die aan alle kanten ruimte heeft, minimaal 5cm.
  4. Sluit altijd retouradres, een 06 nummer bij met een korte omschrijving en plak deze vast op de console.

Het opsturen kost via PostNL 6.95 Euro en u krijgt dan een tracking nummer mee, zodat u de zending kunt volgen. Hier kunt u een postkantoor vinden waar u uw zending kunt versturen, klik dan op Postkantoor, Pakketten en vul uw postcode in. Wilt u de zending verzekerd opsturen (8.60 Euro), zorg er dan voor dat u uw pakket verpakt onder toezicht van een postnl medewerker. Enkel in dat geval, kunt u bewijzen wat er in de doos heeft gezeten. Vanaf het jaar 2001 hebben wij meer dan 1000 pakketten verzonden binnen Nederland en is er slechts 1 kwijtgeraakt tijdens transport binnen PostNL.

Het postkantoor verkoopt vaak ook dozen van goede kwaliteit en kunt dan het apparaat ter plekke inpakken en versturen. Deze doos krijgt u uiteraard ook weer retour na de reparatie of ombouw. Hier kunt u zien welke dozen worden verkocht.

Het adres waarnaar u dient op te sturen is:

ProConsoles
Glenn Millerweg 4
1311RS Almere
The Netherlands

DISCLAIMER : U blijft zelf ten alle tijden verantwoordelijk voor de verzending en eventuele schade die daaruit voortkomt. Verder wordt het apparaat altijd retour gestuurd in dezelfde verpakking als u heeft gebruikt.

Een opmerking over het versturen van een PS3 fat model (CECHAxx - CECHPxx). Vanwege het grotere gewicht, dient de verpakking om het PS3 fat model toch wel minimaal 10cm te zijn rondom. Alle andere spelcomputers kunnen volstaan met 5cm verpakking rondom.

Winkelmand

Contact

M. 06 - 4149 2380
T. 036 - 536 5011

Nieuwsbrief

Schrijf u in en blijf altijd op de hoogte