ProConsoles is in 2002 begonnen met de modificatie van Playstation 2 spelcomputers. In de loop van de tijd is ProConsoles zich gaan toeleggen op reparatie van spelcomputers, PC’s, laptops, tablets en smartphones.

Wij hebben ProConsoles gebouwd op vier pijlers:

  • Klanttevredenheid. Een tevreden klant is voor ons het allerbelangrijkste. Daarbij gaat het zowel om de kwaliteit van de reparatie, als om het op de hoogte houden van vorderingen en nazorg.

  • Kwaliteit. Wij voeren de reparaties zo perfect mogelijk uit met de beste materialen. Dit kost soms wat meer tijd, maar dat doen wij graag voor u. Wij kijken naar wat nog beter kan.

  • Garantie. Wij vinden dat we met 3 maanden garantie een klant tekort doen. Daarom geven wij standaard 1 jaar garantie op de meeste reparaties. Ook buiten de garantieperiode kunt u een beroep op ons doen. En helpen wij u graag als coulance met korting.

  • Prijs. Wij hanteren een faire prijs die eerlijk is voor de service en kwaliteit die wij bieden. Daar kunt u van op aan.

Graag verwelkomen wij u als klant, bel ons gerust met uw probleem op 036 536 5011  of  06 4149 2380. U kunt ons ook bereiken via ons contactformulier of per email: ed@proconsoles.nl

 Wij nemen graag de tijd  om met u mee te denken voor een passende oplossing.

Met vriendelijke groeten,

Ed Bijman (oprichter ProConsoles)